Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge Održani 19. državni susreti branitelja u Voloderu

Najave


Održani 19. državni susreti branitelja u Voloderu
Utorak, 12 Lipanj 2018 13:36

državni susreti branitelja 6 mU Voloderu su u nedjelju održani 19. Državni susreti branitelja Hrvatske koje je organizirala Udruga branitelja Hrvatske SMŽ.


Susret je započeo pripremama za natjecanje u kuhanju graha – 'Prvi kotlić Moslavine 2018.', nakon čega je krenula biciklijada pod nazivom 'Biciklom u prirodu', otvorena je i gospodarska izložba braniteljskih zadruga, starih zanata, OPG-a i obrta. Održane su kreativne radionice za djecu, kao i likovna kolonija. Položili su se vijenci i zapalile svijeće na mjesnom groblju Voloder u spomen poginulim braniteljima nakon čega je održana sv. misa u crkvi sv. Antuna u Voloderu.
Osim toga, održana su razna sportska natjecanja, a cijele susrete uveličao je nastup malih folkloraša iz KUD-a Moslavec.
U ime županije Sisačko-moslavačke sve okupljene pozdravio je zamjenik župana Roman Rosavec, a u ime Grada Popovače zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.