lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 13. KOLO

 

Na vrhu ništa novoga. Pešćenica i dalje velikim koracima grabi prema naslovu jesenskog prvaka, a nedostaje im samo jedan da potvrde titulu.

Ovaj put stradalo je Topusko na vlastitom terenu. Perini su stranci opet popili peticu samo ovaj put u gostima kod Radnika u Majuru. Iznenađenje kola je poraz Moslavca kod kuće od Jasenovca i to u smiraj utakmice, što govori da su Moslavci u krizi. Sunjski je u ovom kolu ugostio Grofove iz Topolovca, a ovi mu uzvratili sa četiri komada u mreži. Sloga iz Hrastovice velikim koracima grabi prema sredini tablice, stradao je drugplasirani Frankopan doduše minimalno, ali dovoljno za tri boda. U moslavačkom Derby susretu u Repušnici Mladost je nadvisila Sokol koji već nekoliko kola nije osjetio draž pobjede, a u Odri je Zrinski visoko porazio Slavonca koji čvrsto nosi fenjer prve ŽNL. Gračani su kod kuće u još jednom moslavačkom i susjedskom Derby susretu dobili Dinamo iz Osekova u borbi za drugo mjesto na tablici. Golove za Mladost postigli su uvijek solidni Marino Gligić 2, Ovčarić 1 i kapetan Marko Miša 1. Važno je kazati da su domaći nakon vodstva od 4:0 stali pa su agilni gosti smanjili na 4:2, a utakmicu je dobro sudio Cestarić iz Siska.
Rezultati 13. kola: Radnik- Sloga Maris 5:3, Moslavac- Jasenovac 0:1, Topusko- Pešćenica 1:2, Sunjski- TŠK 0:4, Sloga Frankopan 1:0, Mladost R- Sokol 1:0, Zrinski- Slavonac 4:1 i Mladost GG-Dinamo 4:2.
Poredak na prvenstvenoj tablici nakon 13. kola: Pešćenica 31, Frankopan i Mladost GG po 25, TŠK 23, Radnik i Mladost R po 21, Sloga Maris i Sloga H. po 19, Jasenovac 18 Zrinski, Sokol i Moslavac po 17, Topusko 15, Sunjski 10, Dinamo 8, Slavonac 5 bodova.
U 13. kolu 19. i 20. studenog sastaju se: Sloga-Maris- Dinamo, Slavonac- Mladost GG, Sokol- Zrinski, Frankopan- Mladost R, TŠK- Sloga H, Pešćenica- Sunjski, Jasenovac- Topusko i Radnik- Moslavac.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 11. KOLO

Šartovac je kod kuće doživio jedan od najtežih poraza od osnutka i to od jesenskog prvaka Strijelca. Tomislav je kod kuće pregazio Savu, dok je Lokomotiva uložila dosta truda da minimalno porazi dobru momčad Sokola iz Rajića. Kanarinci su u svom Voloderu teškom mukom došli do novih bodova protiv dobre momčadi iz Međurića. Mladost iz Košutarice kod kuće nije mogla parirati solidnoj momčadi Podova iz Dvora pa je poraz bio neminovan. U Derby susretu začelja pretposljednjeg i posljednjeg na tablici, Struga i Vatrogasca, bodove je uzeo onaj prvi.
Rezultati 11. kola: Šartovac- Strijelac 0:9, Tomislav- Sava 5:1, Lokomotiva- Sokol 1:0, Voloder- Metalac 3:2, Mladost- Podovi 0:3, Strug- Vatrogasac 2:0.
Poredak na tablici nakon 11. kola: Strijelac 30, Podovi 24, Voloder 20, Sokol i Lokomotiva 19, Metalac, Šartovac i Mladost po 12, Tomislav i Sava po 11, Strug 9 i Vatrogasac 6 bodova. Još jednom čestitke jesenskom prvaku momčadi Strijelca.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA  KUTINA 11. KOLO

Jesenski prvak Jelengrad je i u Selištu dokazao da je najbolja momčad u ligi dobivši domaćina visokim rezultatom. Iznenađenje je priredio Dinamo iz Jamarica koji je kod svoje kuće odigrao neodlučeno protiv Naftaša iz Strušca. Ekonomik još od četvrtog kola ne zna za poraz. Ovaj put visoko su porazili goste iz Potoka, dok je Dinamo u Kutini lako poentirao protiv posljednjih Brinjana. Matija Gubec je kod kuće na Peradarstvu lako poveo s 3:0 da bi na kraju spašavao glavu za minimalnu pobjedu protiv donjogračanske Moslavine.
Rezultati 11. kola: Dinamo J- Naftaplin 0:0, Selište- Jelengrad 0:4, M.Gubec- Moslavina 3:2, Ekonomik- Sloga 6:1 i Dinamo KT- Brinjani 4:2, a Garić je bio slobodan.
Poredak na ljestvici je sljedeći: Jelengrad 28, Dinamo Kt, Naftaplin i Ekonomik po 20, M.Gubec 19, Selište i Sloga po 13, Moslavina DG 8, Garić 7, Dinamo J 6 i Brinjani 2 boda