lopta-m1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 11.KOLO

Puleni načelnice Mice dobili Perine profesionalce doduše minimalno, ali zasluženo i bodovi ostaju u Jasenovcu. U Derby susretu 11. kola dečki iz Pešćenice u Majuru zabili pet komada i najozbiljnije najavili kandidaturu za naslov jesenskog prvaka iako je domaćin imao svoje prilike koje nisu uspjeli realizirati.

 

U općinskom središtu Popovači Moslavac je podario bodove topolovačkim Grofovima koji odoše kući pjevajući i ostavljajući domaće da razmišljaju o sljedećem gostovanju i putu u Pešćenicu. Galdovački crveno crni još su jučer u Topuskom na bazenu učili domaće kako se pliva na kratke staze i poentirali za nova tri boda. Sunjski je na prvoj crti bojišnice s tri laka komada podrezao krila Sokolovima predsjednika Šipića čiji su igrači u očitoj krizi. Sloga je u Hrastovici novom pobjedom protiv slabog Slavonca najavila bolje dane i put prema sredini ljestvice. U moslavačkom Derby susretu u Repušnici domaćin je nadigrao goste iz Osekova, doduše samo golom razlike, ali bodovi ostaju na kontu Mladosti. U Odri Zrinski je protiv nezainteresiranih gostiju iz Gornje Gračenice iskoristio prigodu za pobjedu jer na vratima Mladosti nije bilo vratara Danijela Totha koji zbog ranije preuzetih obveza(berbe vrganja) nije branio i normalno bodovi ostaju u Odri.

Rezultati odigranih utakmica 11. kola: Jasenovac- Sloga Maris 1:0, Radnik- Pešćenica 3:5, Moslavac- TŠK 0:2, Topusko- Frankopan 1:3, Sunjski- Sokol 3:0, Sloga- Slavonac 5:1, Mladost R- Dinamo 3:2, Zrinski- Mladost GG 3:0.

Poredak na ljestvici nakn 11. kola: Pešćenica 25, Frankopan 22, Sloga Maris 19, Mladost GG 19, Radnik 18, Moslavac i TŠK 17, Sokol 16, Topusko, Sloga i Mladost R 15, Jasenovac 12, Zrinski 11,Sunjski 10, Dinamo 8 i Slavonac 5 bodova.

U 12. kolu 5. i 6. studenoga sastaju se: Sokol- Sloga, Frankopan- Sunjski i Jasenovac- Radnik(subota) a Sloga Maris- Mladost GG, Dinamo- Zrinski, Slavonac- Mladost R, TŠK- Topusko i Pešćenica- Moslavac(nedjelja). Sve utakmice počinju u 14.00 sati.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 9. KOLO

Vodeći Strijelac je veoma teško prebrodio Savu u Puski, očevici kažu zgoditkom pri samom kraju utakmice. Sokolovi iz Rajića su na Risovcu u Šartovcu ulovili samo jednog Risa ali dovoljno za nova tri boda, iako je rezultat, kažu nazočni, mogao biti i drugačiji. Golijada u Novoj Subocki (9 golova) za minimalnu pobjedu domaćina protiv Metalca. Zahuktala je Lokomotiva u Radićevoj naglancala Podove iz Dvora i dala svima do znanja da bodovi neće lako iz Radićeve. Koštarčanska Mladost je četiri puta isušila Strug i najavila svima da su jaki na svom bunjištu i da nikome neće lako prepuštati bodove. U Voloderu sudar trećeplasiranog domaćina i posljednjeg Vatrogasca završio bez pobjednika. Najprije su domaći u 17 minuti poveli golom Branimira Lovrića nakon nespretne intervencije gostujućeg vratara Daria Gunjevića, da bi nakon toga zaboravljena legenda kutinske Moslavine Zoran Krupljan (Zola), iako vidno povrijeđen(šepajući), postigao dva zgoditka u 36. i 64. minuti za vodstvo gostiju, a onda za kraj u 84. minuti poravnava Mijo Fofić. Domaćin nije u 71. minuti iskoristio kazneni udarac kojeg je nonšalantno izveo Dario Dajčar. Utakmicu je vrlo dobro sudio mlađahni sudac Valentin Mejrušić iz Vidrenjaka.

Rezultati 9. kola: Sava- Strijelac 2:3, Šartovac- Sokol 0:1, Tomislav- Metalac 5:4, Lokomotiva- Podovi 3:1, Voloder- Vatrogasac 2:2, Mladost- Strug 4:1.

Poredak na ljestvici nakon 9 odigranih kola: Strijelac 24, Podovi i Sokol 18, Voloder 17, Lokomotiva 15, Sava 13, Mladost 12, Metalac i Šartovac 11, Tomislav 7, Strug 6 i Vatrogasac 3 boda.

U 10. kolu sastaju se 6. studenog u 14.00 sati: Strijelac- Strug, Vatrogasac- Mladost, Podovi- Voloder, Metalac- Lokomotiva, Sokol- Tomislav i Sava- Šartovac.

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SKUPINA KUTINA 9. KOLO

Dečki iz domovine praslonova dosta su se pomučili u Ilovi na njihovom terenu "Oklunek" za minmimalnu pobjedu i nova tri boda za vrh. U Jamaricama čudo. Donjogračani su izvojevali prvu pobjedu, a time i najavili bolje dane. Selištani pokazuju iz kola u kolo da su solidna momčad i kad gube i kad pobjeđuju, a ovaj je put stradala Mihina i Ućina Sloga. Tko je sljedeći? Gupci su još jučer na svom peradarstvu natrpali pola tuceta gostima iz Brinjana, najavljujući pohod prema vrhu. Dečki predsjednika Tone Miškovića dobili su kod kuće drugoplasirani Dinamo iz Kutine i učvršćuju se u sredini ljestvice. Rogovi su momci u ovom kolu odmarali.

Rezultati 9. kola: Garić- Jelengrad 1:2, Dinamo J- Moslavina 2:3, Selište- Sloga 3:2, M.Gubec- Brinjani 6:1, Ekonomik- Dinamo Kt 1:0.

Poredak na ljestvici nakon 9. kola: Jelengrad 22, Dinamo Kt 17, Naftaplin 16, M.GUbec 15, Ekonomik 14, Selište 13, Sloga 12, Garić 7, DinamoJ i Moslavina DG 5 i Brinjani 2 boda.

U 10. kolu 6. studenog sastaju se u 14.00 sati: Brinjani- Ekonomik, Sloga- M.Gubec, Moslavina DG- Selište, Jelengrad- Dinamo J, Naftaplin- Garić, a Dinamo Kt je slobodan.