dodjela_nagrada_sport-mUz Dan Općine Popovača Zajednica športskih udruga tradicionalno je nagradila najuspješnije športaše s ovog područja.

„Općina Popovača preko Zajednice godišnje izdvaja 850.000 kuna za šport. To je osnovni preduvjet stvaranja uvjeta za bavljenje športom i postizanje kvalitetnijih rezultata u takmičenjima u kojima su klubovi s područja Općine zastupljeni kroz 18 ekipa. Uz sva nastojanja Zajednice i Općine, od iznimne je važnosti angažman roditelja bez kojih se sigurno ne bi mogli ostvariti ovako zavidni uspjesi"- istaknuo je Željko Kasik, predsjednik Zajednice športskih udruga Općine Popovača. Kako je dodao, u narednom razdoblju potrebno je osigurati dodatna sredstva za uređenje objekata, igrališta i svlačionica te nabavu opreme na svim športskim terenima na ovom području.

dodjela_nagrada_sport1

dodjela_nagrada_sport2

dodjela_nagrada_sport3

dodjela_nagrada_sport4

dodjela_nagrada_sport5

dodjela_nagrada_sport6
Ovom prilikom Zajednica športskih udruga proglasila je i uručila priznanja najuspješnijima na športskim natjecanjima održanima u povodu ovogodišnjeg obilježavanja Dana Općine.
Proglašeni su i najbolji športaši Općine Popovača za prošlu godinu. Tako je priznanje za najbolju športašicu dobila Matea Malec, članica Kickboxing kluba „Moslavac", dok je najboljim športašem proglašen njen klupski kolega Marko Filipović. Najblja športska ekipa u 2010. godini je ekipa kadeta ŠNK „Moslavac" Popovača, a najperspektivnija športašica je plivačica sisačkog JANAF-a Romana Horvatin- Pleše. Njperspektivniji športaši u 2010. su popovački nogometaš Ivan Jurić te mladi plivač Josip Budimski. Nagradu za promicanje športa Općine Popovača Zajednica je dodijelila nogometašu Tomislavu Juriću, dok je plaketa Općine za dugogodišnji rad u športu uručena Nikoli Štibriću, članu ŠNK „Moslavac" koji svesrdno pomaže i rad svih ostalih športskih udruga na ovom području.

dodjela_nagrada_sport7

dodjela_nagrada_sport8

dodjela_nagrada_sport9

dodjela_nagrada_sport10
Športašima su na uspjesima čestitali općinski načelnik Josip Mišković, njegov zamjenik Dragan Šarčević te predsjednik Općinskog vijeća Ivan Pasanec.