Početna Vijesti Aktivnosti udruga Sport Marko Filipović športska nada Županije u 2010. godini
Marko Filipović športska nada Županije u 2010. godini
Petak, 11 Veljača 2011 15:16

marko-filipovic-mNa dodjeli nagrada za najbolje športaše u Sisačko- moslavačkoj županiji za 2010. godinu koja je u Sisku održana u ponedjeljak, 7. veljače, športaše s područja Općine Popovača predstavljao je Marko Filipović.

Ponajbolji junior u Hrvatskom kickboxing savezu Marko Filipović dobio je priznanje za športsku nadu 2010. godine. U protekloj godini Filipović je osvojio naslov državnog prvaka, pobjednika međunarodnog turnira u Bagnatici u Italiji. Njegov najveći uspjeh predstavlja osvajanje srebrne medalje u semi kontaktu i brončane medalje u light kontaktu na svjetskom juniorskom prvenstvu održanom u Beogradu. „Još jedno priznanje u nizu za Filipovića znači potvrdu njegove kvalitete i nagrada za sav trud i uspjeh ostvaren u prošloj godini,  ali i obvezu daljnjeg rada i promicanja borilačkog športa u Popovači“- kaže njegov trener Dražen Šalković.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.