Početna Vijesti
Oproštaj od župnika Nikole Majcena
Srijeda, 21 Kolovoz 2019 11:26

misa voloder 1 mU nedjelju, 18. kolovoza 2019. godine župljani župe sv. Antuna Padovanskog oprostili su se sa svojim župnikom Nikolom Majcenom koji je šest godina bio pastir u toj župi te crkvama sv. Antuna Padovanskog u Voloderu, kapelici sv. Fabijana i Sebastijana u Donjoj Gračenici te crkvi sv. Martina u Gornjoj Gračenici.

Na kraju svete mise koju su animirali svi zborovi, župljani su izrekli vlč. Nikoli svoj govor te uručili poklone, zatim su otpjevali pjesmu "Međ' brijegima voloderskim" koju je napisao i uglazbio Lovro Ivić. Nakon mise uslijedilo je druženje u Hrvatskome pučkome domu.
„Hvala našem vlč. za ovih prekrasnih šest godina i za sva dobra koja nam je učinio. Zauvijek će nam ostati u sjećanju po svojim mudrim pričama i naviještaju Božje riječi te sa sigurnošću možemo reći da je bio pravi pastir ovome stadu" – poručili su župljani.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.