baner web stranica mTuristička zajednica Grada Popovače i ove se godine priključila Europskoj noći kazališta te pripremila bogat program.


U subotu, 16. studenog u 18h Dramska sekcija OŠ Popovača odigrat će predstavu 'U potrazi za prijateljstvom' pod vodstvom Marije Potočki, a u 19h predstavu 'Lova iz snova' izvest će Gradsko kazalište mladih iz prijateljske nam Općine Vitez.
Predstava „Lova iz Snova" priča je o ljudskoj pohlepi i zaluđenosti novcem, koju ponekad uzrokuju i relativno bizarne situacije ili problemi. Što se treba dogoditi da nam osnovna životna preokupacija postane novac, a da pri tomu postanemo izgubljeni?
Predstava nas vodi u 'tunel' studentskog života. Studenti povijesti, solo pjevanja i teologije rješavaju emotivne i financijske drame koje su ih pogodile. Vrlo brzo njihovoj drami pridružuje se nova stanarka - frizerka. U nizu zamršenih odnosa situacija postaje gotovo irealna kada se pojave Hanibal i Neron. Tko su oni i otkud oni u stanu ne znaju ni sami likovi, ali nakon spoznaje postaju žedni za novcem što dovodi do novih peripetija u odnosima i čitavu radnju postavlja vrlo komičnom.
Dođite i podržite mlade glumce. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

lova iz snova web 1