image1 mU nedjelju 13.10.2019. od 18:00 do 19:00 sati održat će se zvučna kupka u prostoru Vimal Akademije - Moslavačka Slatina.

"Pridružite se, opustite se i prepustite nesvakidašnjim zvukovima sa blagotvornim svojstvima... Preporučena donacija je 50,00 kn. Sa sobom ponesite dekicu, jastučić, šlape i bočicu vode.
Gong kupka je oblik meditacije u ležećem položaju kako bi se tako postigla maksimalna opuštenost. Traje oko sat vremena. Svaki učesnik određuje svoju namjeru za kupku, kao što je na primjer; iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neželjenih emocija, opuštanje i sl. Zvuk gonga djeluje na staničnoj razini, i bez obzira na namjeru, djeluje tamo gdje je to potrebno.

DJELOVANJE ZVUKA GONGA
-smiruje živčani sustav i duboko opušta
-regulira rad endokrinih žlijezda
-potiče cirkulaciju
-regulira krvni tlak
-balansira rad lijeve i desne hemisfere mozga
-jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina
-potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost

Zvuk Gonga potiče protok prane kroz čakre i meridijane (nadije), i uklanja energetske blokade (podsvjesne programe i traume).

Nakon sviranja, učesnici ostaju nekoliko minuta u tišini, koja je važna kao i samo sviranje, jer se tada integrira sve što smo postigli za vrijeme zvučne kupke.

Nakon Gong zvučne kupke važno je piti puno vode, kako bi potpomogli proces čišćenja tijela i isprali toksine"-poručuju iz Vimal Akademije.