Početna
Anamarija Weiser nova Vinska kraljica SMŽ
Petak, 06 Rujan 2019 13:24

IMG 20190905 190116 mJučer je u prostoru Vinske kuće Kašner u Kutinskoj Lipi za Vinsku kraljicu Sisačko-moslavačke županije izabrana Anamarija Weiser iz Volodera, a njene pratilje su Viktorija Pomahač iz Velike Ludine i Barbara Zejnić iz Siska.


Odlučio je to ocjenjivački sud sastavljen od vlasnika Vinske kuće Kašner Vlade Kašnera, vlasnika Vinarije Florijanović Ivice Florijanovića, još uvijek aktualne Vinske kraljice SMŽ Antonije Puškarić i gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babića. Predsjednik ocjenjivačkog suda bio je zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec koji je objasnio da su kandidatkinje, nakon pismenog ispita, odgovarale na postavljena im pitanja te je svaka morala otvoriti bocu vina i sljubiti je s hranom, a ocjenjivala se i njihova osobnost. Anamarija Weiser, nova Vinska kraljica će biti okrunjena na središnjoj sceni u Voloderu, u subotu, 14. rujna, u prigodi svečanog otvorenja 52. Voloderske jeseni od strane sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića, koji je i jučer prisustvovao pri proglašenju nove Vinske kraljice.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.