Podružnica Hrvatske stranke prava Popovača svečano je obilhsp skup 9 mježila 29. godišnjicu uspješnog djelovanja.


Podsjećajući na najznačajnije trenutke djelovanja HSP-a na području Grada Popovače, predsjednik Josip Mišković podsjetio je da HSP u Popovači svoje djelovanje započinje 1990. godine kada je velikan hrvatske pravaške misli Velimir Kvesić započeo okupljanje pravaša na ovim prostorima, a sve snage tada su bile usmjerene na obranu Domovine.
„Od 1997. godine Hrvatska stranka prava u Popovači postaje aktivni dio popovačke političke scene i sudjeluje u vlasti, a 2005. godine preuzima vodeću ulogu u Popovači. Članovi stranke dokazali su svoju sposobnost u dosadašnjem radu ne iznevjerivši povjerenje dobiveno od građana. Zahvaljujući aktivnostima vijećnika Hrvatske stranke prava, gradonačelnika, te članovima i simpatizerima Hrvatske stranke prava, potaknuta je i donesena većina ključnih odluka vezana uz razvitak komunalne infrastrukture, gospodarstva kao i društvenog života Grada Popovače"- istaknuo je predsjednik popovačkog HSP-a Josip Mišković te zahvalio okupljenima na suradnji i podršci.
Brojne okupljene članove i goste ovog susreta su, pored domaćina, pozdravili i predsjednik HSP-a Karlo Starčević, predsjednik Glavnog stana stranke Nikica Augustinović kao i predsjednik HSP-a Sisačko- moslavačke županije Damir Markuš.