Početna

Najave


U četvrtak i petak besplatno ronjenje u Popovači
Utorak, 03 Srpanj 2018 08:51

1. Ronjenje s djecom mU četvrtak i petak, 05. i 06. srpnja 2018. godine u Popovači se na Trgu II provodi projekt Pogled u plavo, koji će svim građankama i građanima, a posebno djeci omogućiti besplatno ronjenje.


„Turistička zajednica Grada Popovače je ove godine odlučila u našem Gradu provesti navedeni projekt, kao dio ljetnog programa za sve građane. Najviše mi se svidjelo što je Pogled u plavo, odnosno ronjenje, najviše popularno među najmlađom populacijom. Koristim ovu priliku i pozivam roditelje da dovedu djecu na besplatno ronjenje, gdje će se uz stručni tim u kontroliranim uvjetima sigurno zabaviti i steći novo iskustvo" – poručio je predsjednik TZ Popovača, odnosno gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković.
Besplatno će se moći roniti:
ČETVRTAK, 05.07.2018., 10.00-24.00
PETAK, 06.07.2018., 10.00-18.00.
- Potrebno je ponijeti kupaći kostim i ručnik, ostala oprema je osigurana -
Projekt Pogled u plavo promovira Hrvatsku kao ronilačku i turističku destinaciju, ljepote hrvatskog podmorja, ponude u ronjenju i općenito ronjenje kao aktivnost na jedinstven, inovativan i atraktivan način, besplatnim probnim ronjenjem posjetitelja.
Kroz projekt Pogled u plavo svi zainteresirani posjetitelji tijekom dva dana trajanja manifestacije imaju priliku BESPLATNO zaroniti u montažni bazen projekta, promjera 10 metara i dubine 1 metar pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.
Za sigurnost polaznika ronjenja brinu se Instruktori ronjenja Nemo - Adria Rescue Teama koji su članovi volonteri Specijalističkog ronilačkog tima za spašavanje iz vode grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama, dok su nositelji promocije lokalni ronilački klubovi ili centri grada, mjesta ili okolice gdje projekt gostuje.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.