Početna
Sutra otvorenje izložbe „Stvaranje hrvatske države i Domovinski rat (s posebnim osvrtom na Moslavinu)“
Srijeda, 15 Lipanj 2011 07:41

stvaranje-hrvatske-drzave-mSutra, 16. lipnja s početkom u 19 sati u Galeriji kutinskog Muzeja Moslavine održat će se izložba pod nazivom „Stvaranje hrvatske države i Domovinski rat (s posebnim osvrtom na Moslavinu)".

Riječ je o tematskoj izložbi koju povodom 20. obljetnice hrvatske države i početka Domovinskog rata postavlja kulturno-povijesni odjel Muzeja Moslavine, a autorica je Jasmina Uroda Kutlić. Izložba obuhvaća opći pregled događanja u Hrvatskoj od 1991., preko međunarodnog priznanja Republike Hrvatske 1992., ratna zbivanja na hrvatskim bojišnicama i u Hrvatskoj sve do završnih oslobodilačkih akcija „Bljeska" i „Oluje". Poseban naglasak stavljen je na ratna zbivanja u Moslavini i sudjelovanju Moslavčana u Domovinskom ratu.

 

 

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.