PharmaS-Centar-mTvrtka PharmaS preselila je u novi poslovno-proizvodni i skladišni centar u Gospodarsko- proizvodnoj  zoni 'Mišička' u Popovači.

Moderna PharmaS-ova tvornica ukupne površine 6400 m² izgrađena je u razdoblju od jedne godine. Kako je najavljeno, službeno otvorenje održat će se u svibnju, a trenutno je u tijeku pripremna faza za početak rada tvornice koja uključuje kvalifikacijske aktivnosti na opremi, uvjetima, sustavima i energentima.
Iz PharmaS-a ističu da je preseljenjem u suvremeno opremljenu tvornicu tvrtka učinila važan iskorak prema stvaranju pouzdanog proizvođača kvalitetnih generičkih lijekova. „Vrlo smo sretni što je naša vizija u kratkom roku od samo godine dana postala stvarnost. Veselimo se radu u novom PharmaS Centru te daljnjem regionalnom razvoju. Nakon preuzimanja kompanija u Srbiji i Bosni i Hercegovini, planiramo i gradnju nove tvornice u Zrenjaninu u Srbiji"- naglašavaju u PharmaS-u.

Zadovoljstvo ostvarenim izrazio je i vlasnik kompanije Luka Rajić: „Iznimno sam ponosan što smo izgradnjom PharmaS-ove tvornice u rekordnom roku ostvarili postavljene planove i preduvjete za skorašnji početak proizvodnje te izlazak lijekova na tržište. Jasnom vizijom, predanim radom i pokretačkom energijom našeg tima stvaramo novu tvornicu za buduće generacije, uz ulaganje u hrvatsko gospodarstvo, domaći stručni kadar i proizvodnju."

Osim u Hrvatskoj, PharmaS posluje u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a trenutačno zapošljava više od stotinu visokokvalificiranih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u generičkoj i inovativnoj farmaceutskoj industriji. Iz tvrtke najavljuju da u skladu s intenzivnim razvojem planiraju i nova zapošljavanja na lokalnoj i regionalnoj razini.
„Imajući na umu ostvarene rezultate, kao i izazove u daljnjem radu u Hrvatskoj i regiji, proširena je Uprava PharmaS-a, koju sada čine Zdravka Knežević, predsjednica Uprave, te članovi Uprave Antonija Žarak i Vedran Čardžić"- javljaju iz PharmaS-a.nova-uprava-pharmas

Zdravka Knežević, predsjednica Uprave tvrtke PharmaS, pridružila se timu nakon dugogodišnje profesionalne karijere u Plivi, gdje je radila na poslovima tehnologa u proizvodnji, istraživača te direktora i člana Uprave za istraživanje i razvoj.

Direktorica razvoja poslovanja i članica Uprave u PharmaS-u Antonija Žarak bila je zaposlenica Plive i obnašala je rukovodeće funkcije u području razvoja poslovanja. Kao direktorica Podrške razvoja poslovanja unutar Globalnog strateškog planiranja, Žarak je vodila selekciju i upravljanje portfeljem proizvoda namijenjenih tržištima Europe.

Vedran Čardžić na mjesto direktora marketinga i prodaje te člana Uprave PharmaS-a došao je iz tvrtke Krka-farma, s pozicije direktora marketinga. Godine 2005. proglašen je najboljim marketinškim menadžerom na razini kompanije Krka d.d.